تبلیغات
doubles 501's iranian fan club - طرز تهیه ی بچو دنجان گوک
we aRe triples 4ever

طرز تهیه ی بچو دنجان گوک

تاریخ:سه شنبه 31 مرداد 1391-01:36 ب.ظ

خب امروز اومدم با اموزش دومین غذای کره ای
خیلی هم خوشمزه و عالی
حتما درست کنین



بپرید ادامه

بچو دنجان گوک

مواد لازم:
بچو......................................نصف ی
ملچی...................................10 عدد
دنجان........................2قاشق غذاخوری
ادویه....................................... کمی
سیرله شده............نصف قاشق غذاخوری
پیازچه.....................................4 عدد

طرز تهیه:
ابتدامقداری بچو را با کارد خرد کرده سپس یک عدد اب معدنی را در قابلمه ریخته و مقدار 10 عدد ملچی را در اب بریزید در قابلمه را نمی بندیم زیرا بوی ملچی خیلی خوب نیست(می توانید به جای ملچی از اب گوشت پخته استفاده کنید).سپس مقدار2قاشق دنجان را در صافی کوچکی ریخته و در اب قابلمه خوب هم زده و بقیه مواد را در اب حل کنید. بعد از جوشیدن خوب کف ان را گرفته بچوهای پخته و خردشده را در ان ریخته و مقدار کمی ادویه در ان بریزید ولی نمک نزنید زیرا دنجان له شده خیلی شور است مقداری سیر له شده و پیازچه خرد شده را نیز به ان بیافزایید و شعله را کم کنید تا حدود 10 الی 15 دقیقه بجوشد سپس شعله را خاموش کنید غذا اماده است

اطلاعات لازم:
بچو:کاهوی چینی
دنجان:لوبیای سویا که به صورت سس در امده.لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به حد فراوان موجود است.به جای ان می توان از اب گوشت پخته یا میگو استفاده کرد


نظر یادتون نره



نوع مطلب : learning korean food